Posted on: Tor, 30/03/2021 By: zd-sb

Spoštovani!

V Zdravstvenem domu Slovenska Bistrica se lahko prijavite za cepljenje proti COVID 19. Občani se lahko za cepljenje proti COVID 19 prijavijo pri osebnih izbranih zdravnikih.

P O M E M B N O :  V mesecu aprilu 2021 bo potekalo pospešeno cepljenje prebivalcev, ki so stari 60 let in več. Prosimo vse, ki se želijo cepiti, da se prijavijo na cepljenje pri svojih osebnih izbranih zdravnikih, kjer dobite tudi vse potrebne informacije.

O datumu in uri cepljenja bomo občane obveščali preko SMS sporočila na mobilnih telefonih.

Posodobljena strategija glede prednostnih skupin za cepljenje proti COVID 19 je dostopna na naslednji povezavi: https://www.gov.si/assets/ministrstva/MZ/DOKUMENTI/Koronavirus/Cepljenje/Nac-Strategija-cepljenja-proti-covid-19-verzija-III.pdf

Časovni potek cepljenja je odvisen od števila prejetih odmerkov cepiva s strani Ministrstva za zdravje.

ODPOVED TERMINA ZA CEPLJENJE PROTI COVID-19 (redni delovnik – od ponedeljka do petka med 7.00 in 15.00 uro). V kolikor ste se že naročili in obstaja razlog, da se cepljenja ne boste udeležili, nam to nemudoma sporočite na telefonsko številko 041 436 652 ali nam javite na elektronski naslov odpoved.covid [at] zd-sb.si, da lahko vaš odmerek cepiva dobi naslednji pacient v čakalni vrsti za cepljenje.

ODPOVED TERMINA ZA CEPLJENJE PROTI COVID-19 (izven ur rednega delovnika ambulante, sobota, nedelja, prazniki) - odjavo sporočite na elektronski naslov odpoved.covid [at] zd-sb.si.

 

Hvala za razumevanje.

                                                                                                                              ZD SLOV. BISTRICA