Posted on: Čet, 28/01/2021 By: zd-sb

Spoštovani!

Sporočamo vam, da je od 22.02.2021 v ZD Slovenska Bistrica spremenjen režim organizacije množičnega brezplačnega testiranja z hitrimi HAGT testi in sicer:

  • od ponedeljka do petka med 14.00 in 17.00 uro.
  • testiranja v soboto, nedeljo in praznikih ni.

V izogib daljšim čakalnim vrstam, sporočamo naslednje;

  • v času med 14.00 in 16.00 je testiranje namenjeno zaposlenim, ki se morajo testirati po odloku vlade.
  • v času med 16.00 in 17.00 je testiranje namenjeno vsem ostalim občanom, ki se želijo testirati.

Testiranje poteka v šotoru na parkirišču pred ZD. Prosimo, da na testiranje pridete peš. Parkiranje je zagotovljeno na parkirišču pred telovadnico in bazenom.

U R E D B A o spremembah in dopolnitvah Uredbe o izvajanju presejalnih programov za zgodnje odkrivanje okužb z virusom SARS-CoV-2 predpisuje množično testiranje oseb, ki izvajajo storitve ali prodajo blaga in za katere je z odloki vlade, s katerimi se določajo ukrepi za preprečevanje in obvladovanje posledic nalezljive bolezni COVID-19, določeno obvezno testiranje na virus SARS-CoV-2.

Za testiranje zaposlenih v podjetjih se lahko obrnete na MDPŠ ZD Slovenska Bistrica, telefon 02 843 27 38 ali dmdps [at] zd-sb.si.

Množično testiranje je namenjeno izključno zdravim prebivalcem brez simptomov COVID 19. Prebivalci z znaki in v karanteni, se na testiranje naročijo preko osebnega izbranega zdravnika. 

Direktorica ZD Slovenska Bistrica:

mag. Urška Sedmak, univ. dipl. ekon.